2016. április 23., szombat

SZERDA ESTI GYORS

Nehezebb volt nevet adni ennek az édességnek, mint elkészíteni. Hiszen csak a pudingot kellett megfőzni hozzá, a többi hozzávalót pedig csak a hűtőből és a szekrényből kell elővenni. Igazából azt a nevet is adhattam volna neki, hogy vadászsütemény, hiszen a hozzávalókat "összevadásztam" a kamrából. Ha lett volna még egy kis túróm egy rétegben azt is adok hozzá, de nem volt. Viszont akinek más hozzávalója is akad nyugodtan kísérletezzen. 


Hozzávalók

1 l tej
2 csomag vaníliás pudingpor
8 evőkanál cukor
1 csomag háztartási keksz
fagyasztott gyümölcs (nyáron persze a frissen szedett a legjobb)

Elkészítés

A tejet a pudinggal és a cukorral sűrűre főzöm. Egy jénai tálba helyezek egy réteg kekszet majd ráöntök egy adag pudingot, azután megint egy réteg keksz jön és ismét puding, addig amíg el nem fogy minden. A lényeg, hogy a tetejét pudinggal zárjam. Ezután rászórom a gyümölcsöt és hűtőbe teszem 1-2 órára. 

 

 

 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése