Hasznos tanácsok

Sok ijesztő cikk kering itt a Neten is kisebb, nagyobb üzemekben előállított sajtok minőségéről. Mi mindent tartalmaznak annak érdekében, hogy piacképesek, sokáig eltarthatók legyenek! Nos, van lehetőségünk házilag készíteni sajtot. Igaz, ez nem reszelhető, sajtos stanglit, sajtszószt....
TOVÁBB OLVASOM...

A TÖKÉLETES PISKÓTA TITKA
Az egyszerű piskóta alapreceptjét biztosan sokan ismerik. Egyik titka a bűvös 6-os számban rejlik. Vagyis 6 tojáshoz 6 kanál liszt és 6 kanál cukor, na meg egy csomag sütőpor. Eddig nem is nagy kunszt. A tojásokat szétválasztjuk és a fehérjét....
TOVÁBB OLVASOM...

A CÉKLA JÓTÉKONY HATÁSAI
A minap Jutka néni írt arról milyen jótékony hatása van a céklának a szervezetre, ezért netes keresésbe kezdtem a témában, hogy bővebb információhoz jussak. Találtam is egy nagyon jó honlapot, ahol...
TOVÁBB OLVASOM...