Egyik kedvencem ez az étel, ugyanis imádom a nokedlit. Mikor gyerek voltam sokszor a pörköltszaft helyett én sima tejfölt kértem rá, és úgy ettem mintha valami isteni eledel lenne. Első ránézésre nagyon egyszerűnek tűnik, hiszen csak nokedlit kell főzni és rétegezve megsütni. Valóban nem nagy kunszt, csakhogy ez az étel az, amelyikkel akkora felfordulást lehet csinálni a konyhában mintha bomba robbant volna Vegyük először is a nokedli főzést, amihez egyrészt befogunk egy tálat és egy keverő kanalt, majd egy edényt amiben majd megfőzzük, és még szükségünk van a szaggatóra. Ha ezt még variáljuk is, ahogy én is teszem, akkor kell egy edény, amiben megfőzzük a gombát, majd kell egy tál amiben felverjük a tojást, és kell egy serpenyő amiben megsütjük, majd ezek után még kell egy mély jénai amiben ugye összesütjük, és még nem is beszéltem a fakanalakról és villákról...szóval aki nekiesik készüljön föl, hogy tele lesz a mosogató mire végez, de megéri, mert valóban nagyon finom és egyébként még laktató is.
Hozzávalók
3 tojás