Hozzávalók
2 l tej
1 cs vaníliás pudingpor
1 cs tejszín ízű pudingpor
1 cs eper ízű pudingpor
12 kanál cukor
2 banán
1 narancs
Elkészítés
Fél liter tejben 3 kanál cukorral megfőzöm a puncspudingot. Mikor kész egy hideg vízzel átöblített öblös tálba öntöm. Ezután a narancsot meghámozom és gerezdekre szedem, majd felkockázom, a banánokat is meghámozom és karikára vágom. A gyümölcsök harmadát a pudingra helyezem, majd 15 percre hideg helyre teszem, hogy dermedjen. Mikor letelt az idő fél liter tejben cukorral megfőzöm a tejszín ízű pudingot, még forrón a dermedt puncs rétegre kanalazom, erre megint egy harmad rész gyümölcsöt szórok és újra 15 percre hideg helyre teszem dermedni. Ugyanígy járok el a másik két pudingréteggel is. Ezután egy egész éjszakára hideg helyre teszem, hogy jól összedermedjen. Másnap a tálból kiborítva szépen szeletelhető. Én sosem várok vele egy éjszakát...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése